Promoció Econòmica

Banyoles

La Fira de Sant Martirià tanca un cap de setmana amb èxit d’assistència

Ràdio Banyoles

Dilluns 22 de novembre 2021 · 14:31

L’organització i l’Ajuntament fan una valoració positiva de les jornades i apunten que hi ha hagut un increment substancial de participació de cavalls i races autòctones.
F: Fira de Sant Martirià
F: Fira de Sant Martirià

La fotografia aèria al Parc de la Draga ha mostrat una Fira de Sant Martirià amb èxit d’assistència i amb bones sensacions entre els organitzadors i els visitants. L’arrencada del divendres ja va comptar amb més d’un miler d’infants del Pla de l’Estany i d’alguns municipis de les comarques gironines que van visitar les instal·lacions de la Fira.

La regidora de Promoció Econòmica, Anna Tarafa, ha apuntat que estan molt satisfets tant amb la participació com amb l’assistència d’aquest any. Tarafa subratlla que visitants, entitats i membres del món del cavall i de les races autòctones han estat contents i que fan un balanç positiu del format.

Increment de participació

En anys anteriors s’havia xifrat el nombre d’assistents en més de 30.000 persones però aquest any l’organització no ha posat cap xifra. La Fira de Sant Martirià ha comptat amb un increment substancial de participació de cavalls i també de les diverses races autòctones. La regidora assegura que en tractar-se d’associacions “molt petites” s’han mostrat agraïdes pel plus de visibilitat que els ha ofert el canvi de format.

F: Fira de Sant Martirià
F: Fira de Sant Martirià

Espai de divulgació, intercanvi i coneixement

La Fira de Sant Martirià ha celebrat aquest cap de setmana la 43a edició, des que es va remodelar per actualitzar-la i modernitzar-la i incorporar-hi el cavall. L’Ajuntament de Banyoles apunta que volen que la Fira es consolidi com un espai de divulgació, intercanvi i coneixement en el món de la pagesia i la ramaderia.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text