Gastronomia · Tradició

Cornellà del Terri

La Fira de l’All de Cornellà arriba a la 26a edició, amb tres concursos relacionats amb l’all com a novetat

Ràdio Banyoles

Dijous 29 de setembre · 14:26

Hi haurà concurs d’allioli, de cuina amb all i de llançament de grans d’all, a més de les propostes habituals com el botifall, la fira i el mercat de l’all i les demostracions d’enforcar, entre altres.

Cornellà del Terri celebrarà aquest cap de setmana la 26a Fira de l’All, que combina propostes habituals amb algunes novetats, totes elles amb l’all com a protagonista. Entre les noves propostes, destaquen els concursos de cuina amb all i el Tirall, un nou concurs de llançament de grans d’all, que s’afegeixen al ja tradicional concurs d’allioli.

L’alcalde de Cornellà, Salvador Coll, ha destacat que enguany s’han volgut potenciar els concursos, que es faran a la carpa de l’escenari de la Fira de l’All, tant dissabte com diumenge. Coll ha explicat que l’objectiu és que tinguin continuïtat i, pel que fa al concurs de cuina amb all, la idea és que serveixi com a recopilació de plats típics i innovadors amb all de cara a un futur recull en forma de llibre.

Les places per als concursos d’allioli i de cuina amb all són limitades, i les inscripcions estan tancades des d’aquest dimecres.

Una vintena de propostes amb l’all com a protagonista

Els concursos s’afegeixen a les activitats tradicionals de la Fira de l’All, com la fira d’alimentació, que tindrà més parades, el sopar popular amb la presentació de la Birrall 2.0, les degustacions de botifall o la demostració de les enforcadores d’alls.

L’alcalde ha agraït a totes les persones i entitats que col·laboren any rere any en l’organització de la cita, a les quals s’agraeix la seva participació amb l’entrega de l’All d’Honor, aquest any per a Frederic Bailina. Salvador Coll confia que el bon temps acompanyi i la 26a edició de la Fira de l’All sigui el màxim de lluïda.

Les propostes de la Fira de l’All arrenquen aquest divendres a les 20 h amb el sopar d’obertura de l’all, amb degustació de Birrall 2.0 per a tots els assistents. A les 22.30 h, a la carpa de l’escenari, hi haurà ball amb La Montecarlo.

Es pot consultar tota la programació i els horaris de les activitats a la pàgina web municipal www.cornelladelterri.cat.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text