Cultura

Porqueres

La Fira d’Hivern de Porqueres celebrarà el seu 25è aniversari del 4 al 8 de desembre

Ràdio Banyoles

Dimarts 30 de novembre 2021 · 14:05

La “festa petita” del municipi recupera el format habitual després de reformular la seva darrera edició a causa de les restriccions imposades per la pandèmia.

Porqueres podrà celebrar el 25è aniversari de la Fira d’Hivern del municipi després que en la darrera edició es veiessin obligats a reformular-la per les restriccions imposades per la pandèmia. La “festa petita” del municipi tindrà lloc del 4 al 8 de desembre amb una vintena de propostes culturals i festives com a prèvia a la campanya nadalenca.

La tinent d’alcalde i regidora de Festes de Porqueres, Elisa Teixidor, ha detallat que s’han programat activitats per a tots els públics i edats, amb molta incidència en les propostes esportives i culturals.

La programació de la 25a Fira d’Hivern de Porqueres combina novetats, com l’encesa de llums de Nadal o unes visites teatralitzades al Baixador de Mata, amb activitats tradicionals com el concurs d’all-i-oli, que enguany comptarà amb una edició especial amb motiu del 25è aniversari, amb la col·laboració de diferents restaurants i una “masterclass a càrrec de Ramon Ferrer.

La Fira pròpiament dita, amb productes artesanals i de proximitat i mostra d’entitats, serà el dilluns 6 de desembre a partir de les 10 h a la plaça Major. També hi haurà una visita guiada a l’exposició ‘Vaixells’, del veí del municipi Luis Chamorro, que es pot veure a la Biblioteca; o l’actuació de Playback del Casal de la Gent Gran, entre moltes altres propostes.

La programació completa i els horaris es poden consultar al llibret que l’Ajuntament ha repartit a les llars del municipi, i a la pàgina web municipal, www.porqueres.cat.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text