Banyoles · Pla de l'Estany

La conferència ‘La Covid, fins quan?’ obre el cicle ‘Objectiu 2030: cap a un Pla de l’Estany sostenible’

Ràdio Banyoles

Dijous 16 de setembre · 13:20

És una iniciativa del Centre d’Estudis Comarcals de Banyoles per conscienciar i avançar cap a una comarca pionera contra el canvi climàtic.
F: Museus Banyoles
F: Museus Banyoles

El Centre d’Estudis Comarcals de Banyoles inaugura divendres les xerrades del cicle ‘Objectiu 2030, per un Pla de l’Estany sostenible’. Es tracta d’una iniciativa emmarcada en la voluntat de l’entitat de defensar i preservar el patrimoni natural a través de l’estudi, la reflexió i el rigor. La iniciativa es va presentar el mes de juliol amb la publicació d’un manifest i una crida transversal perquè entitats públiques com privades s’impliquin amb la causa.

Ara s’estrena el cicle amb la xerrada ‘La Covid, fins quan?’ a càrrec de la viròloga ambiental Laura Guerrero-Latorre que analitzarà com va sorgir la pandèmia, l’evolució que ha tingut i el seu estat actual. També es plantejarà quin pot ser el seu futur i què diuen els models predictius sobre la probabilitat de l’aparició de noves pandèmies.

La presidenta del Centre d’Estudis Comarcals, Roser Masgrau, explica que la iniciativa analitzarà els problemes ambientals que afecten en l’àmbit planetari i amb propostes per fer de la nostra comarca un espai més sostenible.

La xerrada serà aquest divendres a les 7 de la tarda a la sala d’actes del Museu Darder, amb aforament limitat i reserva prèvia. També es podrà seguir per YouTube, a la pàgina dels Museus de Banyoles.

El cicle tindrà una xerrada o una taula rodona mensual i es preveu que s’allargui dos o tres anys.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text