Festes

Banyoles

La Cocu Jove (Comissió Cultural) dels instituts de Banyoles organitzarà un concurs de disfresses i mostra de dj per Carnestoltes

Ràdio Banyoles

Divendres 27 de gener · 14:25

És una nova activitat que dona continuïtat al projecte que es van engegar amb la F3st4 Final de curs de secundària

La Cocu Jove (Comissió Cultural) dels instituts de Banyoles és un projecte de dinamització i participació juvenil impulsat per les àrees de Joventut i Educació de l’Ajuntament de Banyoles. Està format per alumnes de 3r i 4t d’ESO dels quatre instituts de la ciutat i es va engegar el curs passat per incentivar l’organització d’activitats entre els joves. La comissió va ser l’encarregada de preparar la F3st4 Final de curs de secundària el mes de juny, una proposta que es va fer al Camp Vell i va tenir més de 500 participants.

La Cocu Jove s’ha reactivat aquest curs i ja ha definit la primera activitat. Serà el dissabte 11 de febrer en el marc de la celebració del Carnestoltes a Banyoles. Han organitzat el 1r Concurs jove de disfresses i la mostra de dj locals a la plaça de les Rodes, coincidint amb la cercavila nocturna. Alguns membres de l’entitat han donat detalls de la proposta, destinada a joves d’entre 14 i 18 anys, per a grups d’entre tres i vuit persones i s’atorgaran premis per a tres categories.


La Cocu Jove ha començat a fer difusió del concurs a les xarxes socials i amb una falca radiofònica, i els pròxims dies ho explicaran personalment a totes les aules de 3r i 4t d’ESO.

Desenes de joves formen part de la Cocu Jove i tenen el suport de tècnics de Joventut i Educació de l’Ajuntament de Banyoles. Amb el punt de trobada a l’Oficina Jove Cal Drac, combinen propostes d’oci amb treball organitzat a través de comissions per definir la proposta.

Alguns membres de la Cocu Jove (Comissió Cultural) han passat aquesta setmana per les instal·lacions de Ràdio Banyoles per fer difusió del projecte i de l’activitat de Carnestoltes.

F: Cartell del 1r concurs jove de disfresses i la mostra de dj locals
F: Cartell del 1r concurs jove de disfresses i la mostra de dj locals

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text