Teatre

Banyoles

La celebració dels 100 bolos de Mamaaaa! exhaureix entrades i programa una nova funció

Ràdio Banyoles

Dimarts 10 de gener · 14:13

L’espectacle, amb Miquel Torrent i Jordi Angelats, es podrà veure el dissabte 21 de gener a La Factoria en dues sessions a les 12 h i a les 20 h.
'Mamaaaa!' s'ha convertit en un èxit amb 100 representacions arreu de Catalunya.
'Mamaaaa!' s'ha convertit en un èxit amb 100 representacions arreu de Catalunya.

La Factoria d’Arts Escèniques acollirà el 21 de gener la representació de la producció local ‘Mamaaaa!’, amb els actors banyolins Miquel Torrent i Josep Angelats, per celebrar els 100 bolos de l’obra. Sota el lema ‘La mama fa 100 anys!’, s’ha tornat a programar l’espectacle a la ciutat, on es va estrenar per Sant Martirià de l’any 2019 i es va poder tornar a veure l’any següent, enmig de la pandèmia. Entremig, i posteriorment, l’obra no ha parat de voltar per nombrosos escenaris del territori, i fins i tot fent parada a Madrid.

Ara, per celebrar aquesta bona acollida d’una producció de teatre amateur i la fita mai aconseguida d’arribar a les 100 funcions, es podrà tornar a veure a Banyoles aquest gener. Inicialment, se n’havia programat una sola sessió el dissabte 21 a les 20 h, però la rapidesa en la venda d’entrades ha fet que se’n programés una segona sessió, el mateix dissabte a les 12 h. Les localitats, a un preu de 5 €, es poden comprar a través dels processos habituals, al web www.cultura.banyoles.cat i a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text