Biblioteca

Banyoles

La Biblioteca de Banyoles enceta el curs amb el club de lectura sobre ‘Els cadàvers del candidat’, de Miquel Aguirre

Ràdio Banyoles

Dimecres 15 de setembre · 14:23

Durant aquest trimestre l’equipament continua amb les activitats habituals com l’hora del conte, els clubs de lectura d’adults i infantil, o les presentacions de llibres.
F: Biblioteca de Banyoles
F: Biblioteca de Banyoles

La Biblioteca de Banyoles ha arrencat nou curs aquest dimarts amb el club de lectura sobre la novel·la ‘Els cadàvers del candidat’, del banyolí Miquel Aguirre. Es tracta del 17è curs dels clubs de lectura que organitza l’equipament, amb diverses propostes literàries per aquest darrer trimestre de l’any. Els clubs de lectura d’adults continuaran el 19 d’octubre amb la novel·la ‘Visc, visc i visc’, de Maggie O’farrell, i el novembre es parlarà del llibre ‘Trenca-t’hi el cap’, de David Bueno, en el marc de la Setmana de la Ciència. Ho destaca un dels responsables de la Biblioteca, Xavi Garcia.

Club de lectura infantil, hora del conte i biblionadons

A banda del club de lectura d’adults, la Biblioteca també organitza els clubs de lectura infantil i l’English reading club. La propera sessió del club infantil, dirigit a joves d’entre 9 i 12 anys, serà el dijous 23 de setembre, amb una sessió sobre el còmic ‘Lila Trotamundos’, de Teresa Radice.

La biblioteca també continua amb les sessions de l’hora del conte i el Biblionadons. La primera proposta serà aquest mateix dijous, amb ‘La princesa del pèsol i el príncep dels matalassos’. Serà a les 17.30 h a la Biblioteca i l’aforament és limitat a causa de les restriccions per la pandèmia.

Presentacions de publicacions locals

Durant aquest trimestre també s’han programat diverses presentacions de llibres. La primera, aquest dissabte al Museu Darder, amb el llibre ‘Te amo, gracias’, de la banyolina Kimi Turró.

Aquesta tardor, també s’han programat presentacions de ‘Panikkar i Banyoles’ (2 d’octubre) i ‘Parla bé, collons!’ (13 de novembre), amb la Júlia i la Valentina Planas de La incorrecta.

Finalment, l’equipament també ha programat el col·loqui ‘Drets lingüístics’ (9 de novembre, 19 h, Museu Darder), a càrrec de Mariona Miret, Macarena Denhart i Valentina Planas.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text