Rem

Banyoles

L’Open Primavera a l’Estany de Banyoles decidirà aquest cap de setmana l’equip internacional de rem

Ràdio Banyoles

Divendres 5 de març · 14:01

Deu embarcacions del CNB aspiren a una plaça a les regates internacionals i alguns remers encara podrien tenir plaça pels Jocs.
F: Federació Catalana de Rem
F: Federació Catalana de Rem

L’Estany de Banyoles tornarà a acollir una regata estatal de rem. Després que l’any passat la pandèmia ho impedís, torna l’Open Primavera que cada any determina els remers i remadores que quedaran concentrats amb la selecció espanyola. Aquest cap de setmana l’Open serà pels remers de categoria absoluta i a finals de mes es farà un altre Open Primavera per categories juvenil, sub-23 i rem adaptat.

Per aquest dissabte s’ha confirmat la presència de 50 embarcacions, i el CNB serà la delegació més nombrosa amb 10. L’entrenador, Carles Grabulosa, ha destacat que a l’equip absolut hi ha remers amb objectius molt ambiciosos. Manel Balastegui ha de confirmar el seu lloc al doble scull lleuger als Jocs Olímpics. També Jordi Jofre i Aleix Garcia voldran exhaurir les opcions de formar les embarcacions que aniran a la repesca per ser als Jocs.

Els banyolins arriben en bona forma després de quedar en segona posició per clubs al Campionat d’Espanya de llarga distància fa quinze dies i fer un bon paper el cap de setmana passat a l’open català que també es va fer a l’Estany.

Protocol específic

El Club Natació Banyoles i la Federació Espanyola de rem han preparat un protocol de seguretat i prevenció de la pandèmia per poder dur a terme la cita sense incidències, amb representants de diferents clubs espanyols. Es marcarà un circuit delimitant l’entrada i sortida de l’aigua, la distribució de bots als hangars i perquè els esportistes no coincideixin amb socis i visitants. Tot i això, Grabulosa recorda que el rem es disputa a l’aire lliure i amb molta distància entre els esportistes i defensa que és una pràctica segura.

Les regates de l’Open Primavera de rem acabaran diumenge al migdia i aquell mateix dia els millors remers i remadores quedaran concentrats a Banyoles mateix per començar a preparar les cites internacionals amb la selecció espanyola.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text