Teatre

Banyoles

L’obra ‘Mamaaaa!’ guanya el Concurs de Teatre de Tàrrega, supera els 5.000 espectadors i diumenge fa funció a Madrid

Ràdio Banyoles

Dijous 10 de juny · 14:54

L’obra, estrenada la tardor de 2019 a Banyoles, té en perspectiva una quinzena de bolos més fins a final d’any.
F: Ràdio Tàrrega
F: Ràdio Tàrrega

L’obra ‘Mamaaaa!’, amb Jordi Angelats i Miquel Torrent, continua el seu exitós camí pels escenaris catalans i acumula bones notícies. Fa uns dies va guanyar el 32è Concurs de Teatre de Tàrrega i el premi és que es representi en la pròxima edició de FiraTàrrega, al setembre. A més, van recollir dos guardons més, el de millor actor principal, per Miquel Torrent, i el de millor muntatge i presentació escènica.

En una entrevista a l’emissora, Angelats i Torrent han celebrat el guardó, destacant sobretot que el premi més important és poder representar l’obra a la Fira de Tàrrega, un dels grans referents del món de les arts escèniques.

F: Ràdio Tàrrega
F: Ràdio Tàrrega

Més de 5.000 espectadors

L’espectacle va començar a rodar a principis de 2020 i, després de l’aturada obligada per la pandèmia, ha anat rodant i ha agafat embranzida, amb 38 bolos i ja ha superat els 5.000 espectadors. A més, han posat data a una quinzena més de representacions que els poden situar com una de les obres de teatre amateur més representades a Catalunya.

Els actors destaquen la bona acollida general que ha tingut la peça, que ja es va concebre perquè fos fàcil de portar pels escenaris catalans i la voluntat és continuar amb la gira fins l’any 2022.

I diumenge, a Madrid

A més, aquest diumenge representaran l’obra al Casal Català de Madrid dins la 5a Mostra de teatre català a Madrid. Una experiència que esperen amb delit i viuen com “el primer bolo a l’estranger”.

L’obra ‘Mamaaaa!’, una adaptació de l'obra de Jordi Sánchez i Pep Anton Gómez, és una coproducció de Teiatròlics i l’Ajuntament de Banyoles que es va estrenar per Sant Martirià de l’any 2019. Precisament, es podrà tornar a veure a la comarca aquest mateix mes de juny. El dia 26 es programarà al Centre Cívic de Porqueres en el marc de les festes de Sant Joan de Les Pedreres.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text