Teatre

Banyoles

L’obra ‘Mamaaaa!’, amb Jordi Angelats i Miquel Torrent, supera els 30 bolos i continua sumant, tot i la pandèmia

Ràdio Banyoles

Divendres 26 de febrer · 13:40

L’espectacle, estrenat el 2019 per Sant Martirià, no ha parat de rodar per diversos municipis catalans i el juny aterrarà a Madrid.

La pandèmia ha afectat greument el sector cultural del país, però hi ha projectes que l’han sabut esquivar i n’han sortit, fins i tot, reforçats. Es tracta de l’obra ‘Mamaaaa!’, una coproducció de l’Ajuntament de Banyoles que es va estrenar per Sant Martirià de l’any 2019 amb els actors locals Jordi Angelats i Miquel Torrent, que està voltant amb molt d’èxit per diferents teatres i sales de tot Catalunya.

L’espectacle va començar a rodar a principis de 2020 i, tot i l’esclat de la pandèmia, des de llavors ha fet més de 30 bolos i continua sumant, amb més d’una quinzena de programacions a la vista. Concretament, el cap de setmana passat van celebrar la representació número 30 fora de Banyoles, i està previst que el mes de juny aterrin a Madrid.

En una entrevista fa uns mesos a l’emissora, Angelats i Torrent es mostraven molt satisfets d’aquesta acollida, assegurant que una de les claus és que s’han sabut moure per promocionar l’espectacle i el feeling que tenen dalt de l’escenari.

De fet, Angelats i Torrent expliquen que quan van plantejar fer aquest espectacle, ja volien que fos un format fàcil d’exportar, amb la intenció de portar-lo a municipis propers que no tenen teatre. Tot i això, no pensaven en la gran acollida que acabaria tenint, i menys en l’actual situació de pandèmia. L’espectacle està muntat i a punt per a ser representat, la predisposició dels actors és màxima, i això fa, asseguren, que sigui tan “movible”.

‘Mamaaaa!’ és una adaptació de l'obra de Jordi Sánchez i Pep Anton Gómez, dirigida per la banyolina Belín Boix. El passat cap de setmana en van celebrar el bolo número 30 a Calella, i aquest mes de març tenen programades funcions a Capellades (dia 6), Santa Perpètua de Mogoda (dia 14), Salt (dia 20) i Ullastrell (21), i una quinzena de representacions més els pròxims mesos. Entre altres, el mes de juny tenen previst anar a Madrid.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text