Equipaments

Banyoles

L’Ins Brugulat enceta el curs adaptant-se als nous espais i amb ganes d’encarar el tram final d’obres

Ràdio Banyoles

Dijous 16 de setembre · 13:15

Dilluns els alumnes van estrenar les noves aules, i aquest dijous ho faran els alumnes de formació professional, amb un petit retard per acabar de condicionar els nous tallers.

Després de dies treballant a contrarellotge, l’institut Josep Brugulat de Banyoles ha pogut arrencar el curs amb les noves instal·lacions a punt i sense incidències destacades. La nova ala de planta baixa i dos pisos construïda a la part sud ha entrat en funcionament, amb 17 aules noves on s’ubiquen els alumnes de 1r d’ESO i 1r de batxillerat, aules de música i arts escèniques i una biblioteca, entre altres.

El director del centre, Rafel Juanola, explica que aquests primers dies tant alumnes com professors s’estan adaptant als nous espais i a la nova numeració de les aules, però valora positivament una arrencada una mica més “intensa” del que és habitual.

Els cicles arrenquen amb cert retard

Tot i que les obres van acabar just per a l’inici de curs, els alumnes d’ESO i Batxillerat van poder començar les classes dilluns, i s’espera que aquest dijous ho facin els alumnes dels cicles de fusteria i electromecànica. En aquest cas, el condicionament dels tallers s’ha complicat per la instal·lació de la maquinària i s’ha endarrerit més del previst, però ja està a punt per començar.

Recta final de les obres

L’ampliació del Brugulat no ha acabat, però amb l’estrena de la nova ala encara la recta final. D’aquí a finals d’any s’haurà d’acabar de reformar la segona planta de l’edifici antic i al novembre està prevista la retirada dels barracons, que fa més de 20 anys que hi ha instal·lats al centre per suplir la manca d’espai. La previsió és donar per acabada definitivament l’ampliació abans de finals d’any.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text