Handbol

L’Handbol Banyoles encadena més derrotes, dotze consecutives, però espera revertir la situació

Ràdio Banyoles

Dimarts 16 de febrer · 13:45

L’entrenador assegura que les sensacions “no són dolentes” i el calendari porta enfrontaments contra rivals de la part baixa.

L’equip sènior masculí del Club Handbol Banyoles ha tornat a perdre aquest cap de setmana, 33 a 22 contra el Granollers. Ha estat una derrota clara contra un equip de la part alta que va decidir el matx a l’inici de la segona part. El Banyoles enllaça així dotze derrotes consecutives, tres la setmana passada perquè dijous va recuperar el partit pendent contra el Joventut Mataró. És una mala ratxa evident que deixa els blanc-i-blaus penúltims amb només quatre punts.

L’entrenador, Pere Coll, ha analitzat la situació en una entrevista a Ràdio Banyoles i assegura que, malgrat els resultats, l’equip havia agafat una dinàmica positiva competint contra tots els rivals en els últims partits, però no va ser així a la pista del Granollers. Tot i això, es mostra optimista perquè “les sensacions no són dolentes” i el calendari porta enfrontaments contra rivals de la part baixa de la taula.

Pere Coll espera que els propers partits contra el Sant Joan Despí, OAR Gràcia i Palautordera serveixin per revertir la situació i trencar la mala ratxa. Pel tècnic és clau poder competir i sumar punts contra els rivals directes però també apunta que en algun partit els nervis han jugat una mala passada.

Més bon joc que números i amb bona moral

Estadísticament, l’Handbol Banyoles és la segona pitjor defensa de la lliga i el segon pitjor atac. Pere Coll matisa i afirma que, més enllà d’un parell de resultats abultats, l’equip ha fet bons partits en defensa. Admet, però, que en atac s’ha de tenir més paciència i no precipitar-se. Tot i les dotze derrotes consecutives, el tècnic assegura que la predisposició per revertir la situació és bona.

Acumulació de baixes

Les baixes per lesió han estat constants durant els últims mesos i l’equip ha jugat els últims partits sense pivots, fent jugar homes fora de la seva posició. A poc a poc el tècnic va recuperant efectius i espera que les properes setmanes els jugadors tocats puguin tornar i anar agafant el ritme.

El pròxim partit serà dissabte contra el Sant Joan Despí al pavelló de la Draga. En el partit d’anada els banyolins van vèncer per 31 a 33.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text