Cinema

Banyoles

L’Eternitat de Christophe Farnarier participa amb 7 candidatures als Premis Gaudí

Ràdio Banyoles

Dimecres 23 de novembre · 14:46

La nova producció del director marsellès establert al Pla de l’Estany es podrà veure dilluns 28 de novembre al cinema Zumzeig de Barcelona.

El director marsellès establert al Pla de l’Estany Christophe Farnarier participarà amb 7 candidatures als XV Premis Gaudí pel documental ‘L’Eternitat’. La seva nova producció es projectarà de forma especial al cinema Zumzeig de Barcelona el dilluns 28 de novembre a les 16 h de la tarda. El film fa un retrat de la transhumància a través de la família del pagès de Sant Esteve, Joan Pipa.

En una entrevista el mes de maig a Ràdio Banyoles, Farnarier detallava que el film se centra en el concepte de la família i les relacions que hi ha entre ells. El director narra com ha posat el focus en un món que, tot i que es percep, ha anat desapareixent i del qual és molt important continuar parlant.

7 candidatures als Gaudí

L’Eternitat participarà amb 7 candidatures als Premis Gaudí que se celebraran el gener del 2023. D'aquesta manera, optarà a ser nominat com a Millor Pel·lícula Documental, Millor Direcció, Millor Guió Original, Millor Muntatge, Millor Música Original, Millor Fotografia i Millor so.

Christophe Farnarier ja va començar fa anys a explicar i elogiar l’ofici mil·lenari de la pagesia en un recorregut que comença amb ‘El somni’ (2008), continua amb ‘La primavera’ (2012), i que ha reprès a L’Eternitat (2020).

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text