Ciclisme

Porqueres

L’Esperxada tanca la 9a edició amb més de 270 participants i una molt bona resposta dels ciclistes

Ràdio Banyoles

Dimecres 21 de setembre 2022 · 13:37

L’organització fa un balanç positiu de la competició i en destaquen el boom d’inscripcions dels darrers dies.

La novena edició de la cursa L’Esperxada tanca amb més de 270 participants i un balanç molt positiu de l’organització. Tot i que uns dies abans semblava que la xifra d’inscrits seria molt inferior a la d’altres anys, finalment es van apuntar una trentena de persones i es van acostar al límit que s’havien posat.

Un dels organitzadors, Narcís Calvet, assegura que ha estat un cap de setmana on ha sortit “tot rodat” i estan satisfets per la resposta que van rebre dels participants. En aquest sentit, Calvet apunta que el feedback a l’arribada era que s’havia fet la cursa en les condicions perfectes.

Cap incident i bon nivell competitiu

A nivell d’organització, Calvet apunta que no hi va haver cap incident a banda algunes rascades i contusions. L’Esperxada ha tingut també un bon nivell competitiu tant en la modalitat llarga, com en la curta.

L’edició d’aquest any se l’ha endut el ciclista Guillem Cassu, que ha repetit com a campió per segona vegada consecutiva. Al segon i tercer lloc del podi, han acabat Cameron Jones i Nil Garcia. En categoria femenina, va acabar primera Judit Reina i segona Leslie Rekow, totes dues ciclistes del Club Ciclista Banyoles.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text