Equipaments

Porqueres

L’escola El Frigolet de Porqueres ja ha estrenat les noves instal·lacions un cop acabades les obres

Ràdio Banyoles

Dimecres 15 de gener 2020 · 13:40

Els treballs, a càrrec del Departament d’Ensenyament, han permès disposar d’una nova aula, i ja hi ha el projecte fet per adequar el primer pis, una altra demanda de fa temps.

 

Les obres d’ampliació de l’escola El Frigolet de Porqueres van començar l’estiu passat i s’han allargat fins aquest desembre, complint els terminis previstos. Els treballs, a càrrec del Departament d’Ensenyament, han tingut un cost d’uns 150.000 euros, i han suposat la construcció d’una nova aula al centre, que patia de manca d’espai.

 

Durant el primer trimestre de curs els alumnes han hagut de conviure amb les obres, però des de la direcció de l’escola valoren positivament el desenvolupament dels treballs, que pràcticament no han afectat la normalitat de les classes. La directora d’El Frigolet, Eva Peral, ha explicat que s’ha aprofitat les vacances de Nadal per condicionar els nous espais, que els alumnes han estrenat aquest gener. Peral assegura que les obres suposen una millora pel centre, que treballa per cicles i per projectes.

 

L’ampliació de l’escola El Frigolet és una reivindicació de fa temps del propi centre, amb el recolzament de l’AMPA i l’Ajuntament de Porqueres. Un cop fets aquests treballs, ara queda pendent una altra reclamació, l’adequació del primer pis, on antigament hi havia hagut la casa de la mestra. El projecte, que contempla la conversió de la planta en un gran espai diàfan i un despatx per a mestres, ja està a punt i la previsió del Departament és que el tiri endavant l’estiu d’aquest any o de l’any vinent.

 

L’escola El Frigolet és un dels dos centres educatius que hi ha al municipi de Porqueres. Ubicada al paratge del Frigolet, darrere les instal·lacions del càmping El Llac, és una escola rural on actualment estudien una setantena d’alumnes. Paral·lelament, a més, l’Ajuntament està ultimant el procés per habilitar un camp proper com a aparcament per a vehicles.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text