Música

Banyoles

L’Escola de Música de Banyoles obre dilluns el període de preinscripcions al curs 2022-2023

Ràdio Banyoles

Dijous 12 de maig · 14:17

El centre farà una classe oberta per a famílies amb infants de 3 a 5 anys el 28 de maig i una jornada de portes obertes el 3 de juny.
F: EMMB
F: EMMB

L’Escola Municipal de Música de Banyoles (EMMB) obrirà dilluns que ve, 16 de maig, el període de preinscripcions al curs 2022-2023, que es faran de forma presencial a la secretaria de l’Ateneu – CMEM i també telemàticament a través del web www.emmb.banyoles.cat. La campanya de preinscripcions tornarà a girar aquest any al voltant del mot “TOCA” per a insistir en els avantatges d’aprendre música i tocar un instrument.

La reserva de plaça per al curs que ve es podrà efectuar fins al 10 de juny. Com a novetat d’aquest any, durant el període de preinscripcions, es realitzarà una classe oberta per a famílies amb infants de 3 a 5 anys per tal que vegin in situ el desenvolupament d’una classe de Sensibilització musical. Aquesta activitat tindrà lloc el 28 de maig i caldrà inscriure-s’hi enviant un correu electrònic a emmusica@ajbanyoles.org. Per altra banda, el 3 de juny se celebrarà una jornada de portes obertes al centre, també amb inscripció prèvia.

La directora de l’Ateneu-CMEM, Clara Martinell, ha explicat que l’objectiu és donar a conèixer el projecte educatiu de l’escola a les famílies interessades.

Una de les escoles amb més alumnes de les comarques gironines

Amb 360 alumnes i 27 professors, l’EMMB és una de les escoles de les comarques gironines de fora de la ciutat de Girona amb més estudiants, ja que acull alumnat del Pla de l’Estany, de la Garrotxa, l’Empordà i el Gironès. Després d’un curs en què s’han pogut recuperar audicions, colònies, concerts i intercanvis, a més de la participació dels alumnes en activitats que se celebren a la ciutat, com l’Exposició de Flors o el FEMJazz!, el centre continuarà organitzant el curs que ve activitats que complementen l’ensenyament acadèmic i que converteixen l’EMMB en un agent implicat a l’entorn social i cultural de Banyoles.

Oferta formativa de música clàssica, tradicional i moderna

L’EMMB compta amb un pla d’estudis reconegut pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i des d’aquest any ofereix una oferta formativa completa, tant de música clàssica, com tradicional i moderna, després d’introduir aquest any els estudis d’instruments de cobla, concretament el fiscorn, el tible i la tenora. Uns estudis que han obtingut una resposta molt positiva per part de l’alumnat.

Actualment, el centre ofereix classes de 18 instruments, així com formació per adults i potencia la participació dels alumnes en formacions i conjunts instrumentals.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text