BTT

L’equip de competició Mondepra - Radikalbikes inclou una desena de ciclistes formats a Banyoles

Ràdio Banyoles

Dimecres 17 de febrer · 16:23

La formació va fer la presentació oficial dissabte amb la Copa Catalana Internacional de BTT com a principal objectiu.

Dissabte passat el bar Aquàrium de Banyoles va servir com a escenari de la presentació del Team Mondepra - Radikalbikes de ciclisme. Dirigit pel banyolí Jordi Arteman i amb el camp base d’entrenaments a la ciutat, l’equip reuneix 27 dels corredors més prometedors de la demarcació de Girona, i alguns de Barcelona, que competiran en els campionats catalans, estatals i internacionals. A banda de l’equip de competició, l’escola de ciclisme compta amb uns 50 joves esportistes.

En una entrevista a aquesta emissora, Jordi Arteman ha explicat que l’estructura de l’equip a poc a poc es va nodrint de l’escola de ciclisme del Pla de l’Estany i que, aquest any, fins a 10 dels corredors han estat formats a Banyoles els últims anys.

Busquen podi a la Copa Catalana Internacional

L’equip estrenarà la temporada amb l’Open de Barcelona aquest cap de setmana vinent, i la primera cita destacada serà d’aquí a deu dies, el 26 i 27 de febrer a casa, a Banyoles, amb la primera Copa Catalana Internacional de la temporada. Arteman reconeix que la de Banyoles sempre és la prova més difícil de la temporada, però assegura que tenen moltes ganes de competir. L’objectiu aquesta temporada és estar entre els tres primers classificats a la general per equips del circuit UCI a Catalunya.

Aspiren a crear un equip júnior de Copa del Món

El bon nivell dels ciclistes cadets de l’escola i l’interès d’alguns patrocinadors ha obert la porta a crear un equip per competir en les Copes del Món júnior l’any vinent. Arteman assenyala que seria una gran notícia per fer créixer l’equip i permetre als corredors fer un pas més cap al professionalisme.

Si s’acaba confirmant la creació de l’equip, entraria en funcionament l’any 2022.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text