Educació

Banyoles

L’Eduquem en família tanca dijous d’edició d’aquest any amb la xerrada ‘Fequis que això també educa!’

Ràdio Banyoles

Dimecres 9 de juny · 14:25

Serà una sessió presencial i en línia a càrrec de l’actor banyolí David Estany, conegut pels vídeos amb la seva filla Greta durant el confinament.

El cicle Eduquem en família, organitzat per un grup de pares i mares de les AMPA i el Servei d'Educació de l'Ajuntament, tanca el curs amb una xerrada fresca i divertida. Amb el títol ‘Fequis que això també educa!’, l’actor banyolí David Estany ajudarà a trobar eines per transformar l’adversitat amb bon humor i molta creativitat.

Estany es va fer conegut ara fa un any arran dels vídeos curts que publicava diàriament durant el confinament domiciliari per la pandèmia protagonitzats per ell i per la seva filla Greta, que aleshores tenia 4 anys. Els vídeos es van fer virals i el que va començar com una broma familiar va arribar a milers d’espectadors.

L’actor, que també té experiència fent de professor d’extraescolars d’arts escèniques en diverses escoles, destaca l’estímul per transformar els mals moments en un projecte d’entreteniment que reuneix molts valors educatius.

David Estany, nascut a Banyoles i que des de fa anys viu a Girona, es va formar teatralment al Galliner de Girona i a Madrid, i ha participat en diverses sèries televisives i projectes teatrals. L’any passat va acabar publicant cent vídeos a les xarxes socials, un cada dia, amb una gran difusió i molta expectació per part dels seguidors.

Sessió híbrida

‘Fequis que això també educa!’ serà aquest dijous a les 9 del vespre i es convertirà en la primera sessió híbrida de l’Eduquem. Qui ho vulgui podrà assistir presencialment a l’Auditori de l’Ateneu, omplint prèviament un formulari en aquest enllaç: https://forms.gle/59ydBjJJqEGwGXpP6.

I, qui ho vulgui seguir en línia, ho podrà fer a través de la plataforma Zoom.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text