Educació

Banyoles

L’Eduquem en família proposa una sessió sobre trastorns de conducta alimentària amb joves, famílies i professionals

Ràdio Banyoles

Divendres 24 de març · 14:33

Serà dimarts a l’Ins Pla de l’Estany i comptarà amb testimonis joves que ho han viscut de prop i una psicòloga terapeuta.

La tercera sessió de l’Eduquem en família d’aquest curs se centra en els trastorns de la conducta alimentària en una sessió que comptarà amb la participació i testimoni de famílies i joves que han viscut de prop els trastorns de la conducta alimentària i d’una psicòloga terapeuta.

Els trastorns relacionats amb l’alimentació tenen cada vegada major incidència entre la població jove i s’ha plantejat una trobada per tractar el tema d’una forma propera i des de la vivència i el testimoni de persones que han viscut aquesta situació i com l’han anat treballant. Per això es planteja una activitat “amb una mirada polièdrica” que comptarà amb la participació i testimoni de famílies i joves que han viscut de prop els trastorns de la conducta alimentària i de la psicòloga terapeuta que els ha acompanyat en el procés de superar-los.

La sessió de l’Eduquem serà aquest dimarts, 28 de març, a dos quarts de 9 del vespre a l’Institut Pla de l’Estany. Seguint el fil conductor d’aquest curs, l’activitat es presenta amb un vídeo que ha preparat l’alumnat de l’Aula de Teatre.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text