Educació

Banyoles

L’Eduquem en família ofereix una nova activitat per parlar sobre la sexualitat d’infants i joves

Ràdio Banyoles

Dimarts 23 de març · 13:28

‘Preparant-nos per l’adolescència’, amb Anna Salvia, es farà aquest dimarts a les 9 del vespre en format virtual.
F: Andrea Zayas
F: Andrea Zayas

Com parlar de la sexualitat des de ben petits i com treballar-ho al llarg de l’adolescència? Què hem de parlar sobre la menstruació i l’ejaculació?

Són algunes de les preguntes que intentarà respondre la psicòloga en educació sexual Anna Salvia a la xerrada de l’Eduquem en família d’aquest dimarts al vespre.

Segona proposta sobre sexualitat

És la segona proposta sobre sexualitat d’aquest curs de l’Eduquem, i forma part del procés participatiu que es va fer arribar a les famílies per intentar resoldre interrogants sobre com, de què i quan parlar de sexe amb els petits de la casa. Es van recollir més de 200 propostes que es van traslladar a les expertes per oferir un contingut al màxim d’ajustat a les inquietuds de les famílies.

La primera sessió va tenir lloc el passat 25 de febrer, a càrrec de la psicòloga i sexòloga Elena Crespi, amb molt bona participació.

La xerrada ‘Preparant-nos per l’adolescència’, d’aquest dijous, a càrrec d’Anna Salvia, és a les 9 del vespre i es pot seguir en línia a través del següent enllaç.

Les anteriors xerrades de l’Eduquem en família d’aquest curs es poden recuperar a l’espai dedicat a la proposta dins el blog d’Educació de l’Ajuntament de Banyoles.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text