Educació

Banyoles

L’Auditori projecta divendres ‘Triangle de sol’, creat per alumnes de Batxillerat del Brugulat.

Ràdio Banyoles

Dimecres 15 de setembre · 14:29

És el resultat de la residència del col·lectiu Nyamnyam al centre dins del programa Bòlit Mentor.

L’Auditori de l’Ateneu projecta divendres ‘Triangle de sol’, el resultat d’una residència artística del col·lectiu Nyamnyam a l’institut Josep Brugulat. El projecte neix a través del Bòlit, el centre d’art de Girona, que convida a diferents artistes a fer residències als centres de secundària. Nyamnyam, creat pels artistes Iñaki Álvarez i Ariadna Rodríguez, va fer un treball periòdic amb alumnes de 1r de Batxillerat del Brugulat que ha servit per crear aquest film.

Álvarez ha explicat que, a partir de dinàmiques activades amb l’alumnat, ‘Triangle de sol’ explora les idees de domesticació, doma i assilvestrament com a miralls de formes de ser i estar al món.

El film està dividit en quatre fragments que expliquen diferents fases del procés creatiu i com va evolucionant la idea artística. Per Iñaki Álvarez l’experiència ha sigut molt positiva i sorprenent per la visió i el contacte amb els joves.

La projecció de ‘Triangle de sol’ serà aquest divendres a les 8 del vespre a l’Auditori de l’Ateneu de Banyoles. L’activitat és gratuïta, però cal reservar entrades a Cultura Banyoles.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text