Societat

Banyoles

L’Auditori de l’Ateneu acollirà aquest divendres l’entrega dels 14ns Premis Banyolí de l’Any

Ràdio Banyoles

Dijous 22 de setembre 2022 · 13:56

L’acte serà presidit per la consellera de Recerca i Universitats de la Generalitat, Gemma Geis.

L’Ajuntament de Banyoles lliurarà aquest divendres els premis Banyolí de l’Any, que per 14a edició reconeixeran aquells banyolins i banyolines que al llarg de l’any han portat el nom de la ciutat arreu. L’acte se celebrarà a l’Auditori de l’Ateneu i estarà presidit per la consellera de Recerca i Universitats de la Generalitat de Catalunya, Gemma Geis.

Els premis Banyolí de l’Any tenen com a objectiu posar en relleu la tasca que porten a terme persones, empreses, entitats o associacions de Banyoles i reconèixer-les públicament. Els guardons s’entreguen en quatre categories: Millor Iniciativa Social, Millor Iniciativa Empresarial, Trajectòria Personal i Banyolí de l’Any.

Els premis es lliuraran en un acte que es farà a les 8 del vespre a l’Auditori de l’Ateneu, seguint amb el format de les dues últimes edicions, marcades per la pandèmia.

Els Premis Banyolí de l’Any són una iniciativa de l’Ajuntament de Banyoles i compten amb el suport de la Diputació de Girona i el Consell Comarcal del Pla de l’Estany. L’any passat van reconèixer la tasca de La Incorrecta en la promoció del català, la trajectòria d’Antoni Jaén, Gelatines Juncà com a millor iniciativa empresarial, i millor iniciativa social per a l’app GEA de suport a dones víctimes de violència de gènere.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text