Arts Plàstiques

Banyoles

L’artista banyolí Jaume Geli ha publicat unes memòries del projecte “Refer. Fer. Desfer”

Ràdio Banyoles

Divendres 14 d’agost 2020 · 13:02

També ha posat a la venda el text “Molts de calç i sal” sobre el procés de creació d’una exposició homònima que encara s’ha d’estrenar.

 

El projecte ‘Refer. Fer i desfer’, de l’artista banyolí Jaume Geli, va tenir com a punt central l’antiga ermita del puig de Sant Martirià, que es va intervenir el setembre de l’any 2018 amb la instal·lació d’uns arcs metàl·lics simulant les voltes del que havia estat aquest edifici ubicat en un lloc estratègic de la ciutat. Ara Geli ha explicat el projecte en unes memòries autoeditades, “Refer. Fer. Desfer: Memòria d'un projecte de reconstrucció popular” que ha posat a la venda aquest cap de setmana.Aquesta, però, no és l’única publicació de l’artista: aquesta setmana també ha posat a la venda “Mots de calç i sal”, la memòria d’una exposició que de moment encara és inèdita. Geli explica que “Mots de calç i sal” és un dietari d’un treball artístic en què explora les capacitats plàstiques de la poesia. La producció artística comença en el seu paisatge, on troba i recull alguns dels materials que modifica, on busca i extreu part de les idees que formalitzarà en les seves obres: instal·lacions, intervencions en l'entorn, escultures, pintures, dibuixos... poesia. En aquesta segona obra els textos van acompanyats de fotografies de Sergi Batlle.


Tots dues obres es poden adquirir per internet a un preu de 24 euros en el cas de “Refer. Fer. Desfer: Memòria d'un projecte de reconstrucció popular” i 14 euros “Mots de calç i sal”.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text