Sardanes

Banyoles

L’Aplec de la sardana celebra 70 edicions consolidant el format de tarda i l’aposta per arribar a tots els públics

Ràdio Banyoles

Divendres 1 de juliol · 13:11

Es recupera el dinar del soci i durant la tarda, a més de sardanes, hi haurà actuació castellera, ballada de l’esbart infantil, màgia de prop i concert amb El Güeno, entre altres.

El Foment de Banyoles celebra aquest dissabte la 70a edició de l’Aplec de la Sardana, que recupera el format prepandèmia després de dues edicions marcades per les restriccions. La cita consolida la ubicació, entre les pesqueres Santa Rosa i d’en Malagelada, i l’horari de tarda, amb activitats a partir del migdia i fins a la nit, finalitzant amb el primer concert de rock, que anirà a càrrec d’El Güeno.

Les activitats arrencaran al migdia amb la II Festa del soci/a, amb dinar gratuït pels associats al Foment, una proposta que no s’havia pogut celebrar en les últimes dues edicions. Seguidament, hi haurà cafè concert amb La Principal de Banyoles, i a partir de les 5 de la tarda, a més de sardanes, s’han programat activitats culturals diverses. Segons ha destacat el president del Foment, Xavi Rodoreda, l’objectiu és que la festa esdevingui un punt de trobada, amb activitats per a diferents tipus de públic.

Les activitats culturals de la tarda inclouen màgia de prop amb en Pol i l’Aniol, actuació dels Esperxats de l’Estany, activitats de l’Aula de Teatre i el grup de petanca del Casal Cívic, i les actuacions de l’esbart dansaire Fontcoberta infantil i l’Esbart Sant Martí de Barcelona. Per agafar forces per a les sardanes del vespre hi haurà una botifarrada popular, i després s’ha programat un concert de rock amb El Güeno.

Les activitats, organitzades pel Foment de la Sardana de Banyoles, també comptaran amb la tradicional trobada de puntaires, que arriba a la 15a edició. I també des de l’Aplec es donarà el tret de sortida al Triatló Popular per relleus, que arrencarà a les 17.30 h amb la prova de natació.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text