Societat

Pla de l'Estany

L’ANC del Pla de l’Estany ultima les inscripcions per assistir a l’acte organitzat per la Diada a Salt

Ràdio Banyoles

Dilluns 5 de setembre 2016 · 12:40

Aquest any, l’ANC dividirà la concentració anual en cinc ciutats diferents a tot Catalunya.

 

A diferència dels últims anys, en què l’ANC havia organitzat una única gran manifestació a Barcelona; la Diada d’aquest 2016, l’entitat independentista ha dividit la concentració en cinc ciutats que acolliran mobilitzacions de forma simultània.

 

L’ANC Pla de l’Estany està ultimant les inscripcions per centralitzar tots els participants de la comarca al tram 26 a la concentració, que a les comarques gironines tindrà lloc a Salt. El coordinador de l’ANC a la comarca, Pere Rubirola, ha explicat que a cada concentració es llegirà un manifest que es podrà seguir en directe des de les pantalles gegants instal·lades a cada ciutat.

 

Es recomana anar a la manifestació en bus

 

L’entitat té programats autobusos al Pla de l’Estany que sortiran des de diversos punts i horaris i anima a la gent a inscriure’s. De fet, des de l’organització es recomana no anar a les manifestacions amb cotxes particulars per evitar retencions.

 

Els tiquets per anar amb bus a Salt tenen un preu de 5 euros i es poden comprar a través de la pàgina web de l’ANC del Pla de l’Estany o bé a diferents punts: al Bar la Patagonia i a l’Oficina de turisme Cal Moliner, a Banyoles; a l’Ajuntament de Fontcoberta i al de Vilademuls, a la Fleca d’Esponellà i a l’Estanc Ayats de Serinyà.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text