Educació · Exposicions

Vilademuls

L’alumnat de 5è i 6è de l’escola Sant Esteve de Guialbes retrata els oficis del poble en una mostra a l’Ajuntament

Ràdio Banyoles

Dijous 17 de juny · 14:10

L’exposició Vila d’Oficis és el resultat del treball fet pels alumnes en el marc del projecte Cinema en Curs, amb la col·laboració de la fotògrafa Tanit Plana.
F: Escola de Sant Esteve de Guialbes
F: Escola de Sant Esteve de Guialbes

La plaça de l’Ajuntament de Vilademuls acull des d’aquesta setmana la mostra ‘Vila d’oficis’, una exposició de fotografies que recull alguns dels oficis que tenen representació al municipi. Es tracta del resultat final del treball que han dut a terme els alumnes de 5è i 6è de l’escola Sant Esteve de Guialbes, amb la col·laboració de la fotògrafa Tanit Plana.

La directora del centre, Anna Gay, ha explicat que l’exposició és una proposta de l’Ajuntament en el marc del programa pedagògic Cinema en curs, en aquest cas en l’apartat de fotografia. A partir d’una sessió amb un pare de l’escola, els alumnes van començar a agafar gust per la fotografia, i d’aquí va sorgir la idea de fer una mostra de retrats dels principals oficis del poble.

Gay ha valorat molt positivament la iniciativa, que ha suposat un acostament dels alumnes a les diferents realitats laborals del municipi, algunes poc conegudes pels infants. El resultat final ha sigut molt gratificant i satisfactori per a totes les parts.

L’exposició ‘Vila d’oficis’ es pot veure a la plaça de l’Ajuntament de Vilademuls. La inauguració es va fer dimarts a la tarda amb la presència dels alumnes, representants de l’equip docent, de l’Ajuntament i la fotògrafa Tanit Plana.

F: Escola de Sant Esteve de Guialbes
F: Escola de Sant Esteve de Guialbes

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text