Piragüisme

Banyoles

L’Ajuntament fa una recepció a la secció de piragüisme del CNB per la seva gran temporada

Ràdio Banyoles

Dijous 16 de setembre · 13:26

Destaquen els resultats internacionals de Laura Serra, Blai Muñoz i Laia Pèlachs i les 10 medalles de l’equip al Campionat d’Espanya sprint.

Aquest dimecres a la tarda l’Ajuntament de Banyoles ha organitzat una recepció a la secció de piragüisme del Club Natació Banyoles. El consistori ha volgut reconèixer així la gran temporada dels palistes banyolins, que han acumulat molt bons resultats. Destaquen les medalles de bronze en competicions internacionals: de Laura Serra en K4 500 al Campionat del Món Juvenil, de Blai Muñoz en K4 500 a l’Europeu sub-23 i de Laia Pèlachs en K1 500 també a l’Europeu sub-23. A més, l’equip juvenil i sènior va acabar en 6a posició al Campionat d’Espanya sprint aconseguint 10 medalles.

La recepció va començar amb un passadís d’honor dels joves de la secció als medallistes davant l’Ajuntament i amb parlaments a la sala d’actes, que es va omplir com feia temps que no passava. El president del Club, Albert Comas, va parlar “dels millors resultats en els 36 anys d’història de la secció”, repassant els èxits esportius i l’organització del Campionat d’Espanya de joves promeses aquesta primavera. A més, va posar el repte sobre la taula de treballar perquè algun membre de la secció pugui ser olímpic l’any 2024 a París.

L’alcalde, Miquel Noguer, va vincular el creixement dels últims anys del piragüisme amb l’organització de la Copa del Món de Marató el 2010 i la feina constant de l’entitat, ressaltant el paper social de la secció cap a la ciutat.

L’entrenador, Albert Corominas, va repassar el paper de totes les parts involucrades en la secció, des dels tècnics, la junta i les famílies destacant “que s’ha creat una gran pinya” que acompanya el dia a dia dels esportistes. Un missatge en sintonia amb els medallistes Laura Serra i Blai Muñoz.

La temporada de la secció de piragüisme no ha acabat i pot tenir el colofó aquest mateix cap de setmana. Laia Pèlachs no va poder ser a la recepció perquè és a Copenhaguen (Dinamarca) per disputar aquest cap de setmana el Mundial absolut de piragüisme, on aspira a guanyar medalla amb el K4 500.

La de dimecres ha sigut la tercera recepció a l’Ajuntament per seccions del Club aquesta mateixa temporada després de reconèixer també els èxits de la natació i el rem.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text