Successos

Vilademuls

L’Ajuntament de Vilademuls denuncia noves tales vandàliques a Parets

Ràdio Banyoles

Dilluns 30 de gener · 14:48

Un veí ha avisat el consistori aquest dissabte, que ha localitzat 18 arbres més talats. L’ajuntament ha alertat als veïns pel perill que pot suposar passejar per la zona
Noves tales vandàliques de pins i alzines a Vilademuls. (F: ACN)
Noves tales vandàliques de pins i alzines a Vilademuls. (F: ACN)

L’Ajuntament de Vilademuls ha denunciat als Mossos d’Esquadra una nova tala vandàlica d’arbres al municipi. El consistori ha rebut l’avís d’un veí que passejava per un camí de bosc que passa per Parets d’Empordà. Finalment, s’han localitzat 18 pins i alzines talades.

De fet, els Bombers han hagut d’inspeccionar la zona, ja que els autors de les tales deixen el tronc serrat sense deixar que caigui, perquè sigui el vent el que acabi d’escapçar els arbres. L’Ajuntament de Vilademuls ja ha alertat els veïns del perill que pots suposar passejar per la zona si encara hi ha algun altre arbre en aquestes condicions.

Segons informa l'Ajuntament de Vilademuls, els investigadors treballen amb la hipòtesi que un sol individu estigui al darrere d'aquesta sèrie d'actes vandàlics. Tots els arbres s'han serrat amb una motoserra. De moment, però, no se n’ha pogut identificar el responsable.

Tales per provocar destrosses, la setmana passada

Aquesta és la segona tala malintencionada d’arbres en pocs dies. A principis de la setmana passada ja es van detectar vuit arbres talats, en aquella ocasió amb la intenció de malmetre un dipòsit d’aigua municipal de Galliners i també al cementiri.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text