Educació

Banyoles

L’Ajuntament de Banyoles posa en marxa un curs més les beques de transport per a estudiants

Ràdio Banyoles

Dimarts 17 de setembre 2013 · 12:07

L'Ajuntament de Banyoles posa en marxa un curs més les beques de transport per a estudiants d'entre 16 i 20 anys. Les sol·licituds es poden fer fins al 27 de setembre a l'espai jove Cal Drac.

L'Ajuntament de Banyoles oferirà per quart any consecutiu una ajuda pel transport a banyolins que han de desplaçar-se a estudiar fora. El programa, que es va iniciar el 2010, està destinat a estudiants de 1r de Cicle Formatiu, 1r d'Universitat a Girona, Olot, Figueres, Barcelona i Bellaterra, i de Programes de Qualificació Professional Inicial (PQPI), que no puguin cursar els estudis al Pla de l'Estany.

La iniciativa té com a objectiu donar suport econòmic als joves estudiants de la ciutat, però també fomentar el transport públic. Els estudiants beneficiats amb aquestes beques de transport han de tenir entre 16 i 20 anys, estar empadronats a Banyoles, i han d'haver acabat 4t d'ESO o segon de batxillerat durant l'any vigent. Per altra banda, s'han d'haver matriculat a un institut de fora del Pla de l'Estany per cursar un cicle formatiu que no s'ofereixi als instituts de la comarca o a una universitat.

La sol·licitud es podrà fer fins al 27 de setembre a l'espai jove Cal Drac, dilluns, dimecres i divendres de les 4 de la tarda a les 8 del vespre. Cal presentar la matrícula en el cas que sigui el primer any que van a estudiar fora i una fotocòpia del DNI.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text