Joventut

Banyoles

L’Ajuntament de Banyoles obre una nova convocatòria d’ajudes de transport per a joves

Ràdio Banyoles

Dijous 9 de setembre 2021 · 13:24

Les sol·licituds estan obertes fins a finals de setembre i s’hi poden acollir joves d’entre 16 i 25 anys que es desplacin a estudiar a Girona, Barcelona o Olot.

L’Àrea de Joventut de l’Ajuntament ha obert una nova convocatòria d’ajudes al transport adreçades a joves de Banyoles que es desplacen fora de la ciutat per estudiar.

Les beques es dirigeixen a joves empadronats a Banyoles d’entre 16 i 25 anys que estudien el primer curs de Batxillerat, cicles formatius, formació professional, de grau universitari o un PFI a Girona, Olot, Bellaterra o Barcelona. Tots ells rebran targetes de la línia regular d’autobús.

Les sol·licituds es poden presentar presencialment a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament, demanant cita, o bé a través de la seu electrònica. El termini s’acaba el pròxim 30 de setembre.

L’any passat l’Ajuntament va concedir una seixantena d’ajudes al transport per a joves. Es pot trobar tota la informació de la convocatòria al web de l’Oficina Jove Cal Drac, www.plaestanyjove.cat.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text