Transports

Banyoles

L’Ajuntament de Banyoles lliura 72 ajudes per al transport a joves estudiants

Ràdio Banyoles

Dimarts 30 de novembre 2021 · 14:10

Els beneficiaris són joves d’entre 16 i 25 anys que estudien el primer curs de Batxillerat, cicles formatius, formació professional o grau universitari fora de Banyoles.

L’Àrea de Joventut de l’Ajuntament ha lliurat 72 ajudes per al foment del transport públic entre joves estudiants de la ciutat. La convocatòria es va fer el mes de setembre i ara s’ha donat a conèixer el nombre d’adjudicacions favorables. A una desena de sol·licituds se’ls ha denegat l’ajuda per no complir amb els requisits. Amb aquestes ajudes el consistori pretén contribuir a sufragar una part de les despeses de transport per als estudiants i incentivar l’ús del transport públic entre aquells estudiants que cursen els seus estudis fora de Banyoles.

Els estudiants que han rebut les ajudes són joves d’entre 16 i 25 anys empadronats a Banyoles que estudien el primer curs de Batxillerat, cicles formatius, formació professional o de grau universitari. De les 72 ajudes concedides, 40 són per a joves que estudien a Girona; 19, a Barcelona; 7, a Bellaterra; i 6, a Olot. Tots ells han rebut targetes de la línia regular d’autobús, amb imports totals que van dels 45,50 € als 112,40 €.

És el segon any consecutiu amb un augment significatiu d’ajudes. El 2019 es van concedir 47 ajudes i l’any passat en van ser 60.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text