Teatre

L’Ajuntament de Banyoles i Cor de Teatre ajornen l’estrena de ‘Llàgrimes de sirena’, prevista pel març

Ràdio Banyoles

Dimecres 17 de febrer · 13:12

De moment no hi ha nova data per a l’espectacle, que s’havia d’estrenar fa un any en el marc del centenari de l’empresa Teisa.

L’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Banyoles i la companyia Cor de Teatre han decidit ajornar l’estrena de l’espectacle ‘Llàgrimes de sirena’, prevista pel mes de març a l’Auditori de l’Ateneu dins la programació estable d’arts escèniques.

La decisió s’ha pres perquè, segons la companyia, “amb les mesures de seguretat i prevenció per la Covid-19 actuals, no podem transmetre l’emoció i el missatge que volem que arribi al públic”.

‘Llàgrimes de sirena’ s’havia d’estrenar durant el mes de març de l’any passat com a tret d’inici del centenari de l’empresa de transports Teisa, però ja llavors l’esclat de la pandèmia ho van impedir. La intenció tant de l’àrea de Cultura de l’Ajuntament com de Cor de Teatre és reprogramar l’estrena per a una nova data, encara per determinar.

Una producció sobre l'emergència climàtica

Produït per Somfònics i la Fundació Lluís Coromina, i el patrocini de Teisa, el nou espectacle de Cor de Teatre és una mirada a l’emergència planetària provocada per l’acció de l’espècie humana.

La primera part de l’espectacle rememora el poder devastador que va demostrar durant la primera meitat del segle XX. La segona part se situa en el present, en què es prioritza la cursa tecnològica per davant de canvis radicals en les actuacions dels responsables i en els hàbits de les persones. Finalment, la tercera part mostra un futur pròxim, distòpic, en què se succeeixen catàstrofes que empenyen les persones a buscar refugis en noves catacumbes i l’esperança de començar un temps nou.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text