Serveis Socials

Banyoles

L’Ajuntament de Banyoles ha becat l’accés de 112 infants als casals d’estiu del projecte Lleure per a tothom

Ràdio Banyoles

Dilluns 17 de juliol 2017 · 12:53

Hi participen 10 casals i el consistori banyolí hi ha destinat més de 8.000 euros.

 

Aquest estiu, un total de 112 nens i nenes participen de forma becada a les activitats de lleure dels casals d’estiu de Banyoles. La iniciativa s’emmarca en el programa Lleure per a tothom, en el qual l’Ajuntament ha destinat més de 8.000 euros.

 

Hi participen un total de 10 casals: La Pinya, Els petits de Cal Drac, Escàndol, Excursionista i Joves, de la Coordinadora de Lleure del Pla de l’Estany; el casal del Consell Esportiu; l’Esplai Verd de l’Escola de Natura; el casal Supervivència dels Museus de Banyoles; el Casalet 0-3 de l’àrea d’Educació de l’Ajuntament i el Centre Educatiu Municipal La Balca; i ‘Que comenci!’, a càrrec de l’Escola Municipal de Música i l’Aula de Teatre.

 

El programa Lleure per a tothom recull les activitats d’estiu compromeses amb un lleure basat amb valors educatius i una organització centrada en l’infant i la promoció de la seva persona. És una proposta de lleure creada de manera compartida per l’Ajuntament de Banyoles i aquestes entitats educatives amb el compromís de fomentar aquests valors.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text