Policial

Banyoles

L’Ajuntament de Banyoles ha adquirit el primer cotxe híbrid per a la Policia Local

Ràdio Banyoles

Dimecres 28 d’abril · 14:30

Si dona bons resultats, el consistori es compromet a anar renovant la flota de vehicles policials amb cotxes més sostenibles.

L’Ajuntament de Banyoles ha presentat aquest matí el nou vehicle que ha comprat la Policia Local de la ciutat. Es tracta del primer cotxe que s’adquireix amb un motor híbrid, elèctric i de combustió. És un model Niro de la marca Kia, que va guanyar el concurs públic obert pel consistori per la compra del nou cotxe.

L’alcalde de Banyoles, Miquel Noguer, ha explicat que aquest primer vehicle servirà com a prova per saber si aquest tipus de cotxes poden fer un bon servei a la Policia Municipal. Si els resultats són bons, el consistori anirà renovant, a poc a poc, els vehicles policials per aquest tipus de motors híbrids, més ecològics.

A part d’estar dotat amb l’equipament policial de darrera tecnologia, disposa d’una càmera amb visió exterior de videovigilància. A més, el nou vehicle compta amb un sistema d’il·luminació led de baixa contaminació lumínica, baix consum i 100% sostenible. També està equipat amb un aparell desfibril·lador portàtil.

Canvi anual

Noguer ha explicat que l’adquisició del nou cotxe s’emmarca en el canvi habitual per renovar el parc de vehicles de la Policia Local que, de mitjana, canvia un cotxe cada any. L’Ajuntament ha invertit 32.150 euros amb l’adquisició del vehicle i l’equipació de tots els elements per poder fer el servei de patrullatge policial.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text