Societat

Banyoles

L’Ajuntament de Banyoles destina 10.000 euros al programa Lleure per a tothom

Ràdio Banyoles

Dimecres 22 de maig 2019 · 13:07

La sol·licitud de beques per participar-hi està oberta fins divendres. L’any passat el programa va beneficiar 113 menors de P3 fins a 4rt d’ESO.

 

El programa Lleure per a tothom és una proposta creada per l’Ajuntament de Banyoles, la ciutadania i les entitats educatives de la ciutat, que es comprometen a fer del lleure un espai obert, participatiu i a l’abast de tothom. En total, el consistori hi destinarà 10.000 euros, i la sol·licitud de beques per a participar-hi està oberta fins a aquest divendres.

 

En formen part un total d’onze casals diferents, dirigits a nens i nenes des de P3 fins a 4rt d’ESO. Concretament, es tracta dels casals que ofereixen el Consell Esportiu del Pla de l’Estany, la Coordinadora de Lleure del Pla de l’Estany, l’Escola de Natura, els Museus de Banyoles, l’Escola Municipal de Música i l’Aula de Teatre, l’escola bressol municipal La Balca i Un salt al circ.

 

Sol·licituds a l'Ajuntament

 

Les sol·licituds es poden demanar fins al proper divendres a través de la seu electrònica de l’Ajuntament o bé recollint la butlleta corresponent al mateix consistori, a l’Oficina Jove del Pla de l’Estany - Cal Drac o a les entitats associades a Lleure per a tothom. Les sol·licituds s’atendran per rigorós ordre d’entrada fins a exhaurir el pressupost.

 

Per altra banda, l’Ajuntament posa també a disposició de les famílies empadronades a Banyoles i amb nens i nenes amb discapacitat, una ajuda amb un monitor de reforç. La sol·licitud també es pot trobar a la seu electrònica i es pot tramitar fins divendres.

 

L’any passat, l’Àrea de Joventut va rebre un total de 118 sol·licituds per al Lleure per a tothom, de les quals 113 van ser favorables, amb una inversió de prop de 9.000 euros.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text