Música

Banyoles

L’(a)phònica escalfa motors amb la primera proposta del Tast de concerts i algunes entrades exhaurides

Ràdio Banyoles

Dimarts 21 de juny 2022 · 14:17

Ja no queden localitats per veure Manu Chao en acústic, Música Nua i Joan Miquel Oliver, i les activitats paral·leles han començat amb la 20a Trobada de Cantaires del Pla de l’Estany.

Aquest divendres arrencarà la divuitena edició de l’(a)phònica, amb una quarantena de propostes que s’allargaran fins diumenge a diferents espais. Mentrestant, el Festival de la Veu escalfa motors amb algunes de les activitats paral·leles. Diumenge va tenir lloc a Vilademuls la 20a Trobada de Cantaires del Pla de l’Estany, i aquest dimarts arrencarà la primera proposta del Tast de concerts, una nova oportunitat per descobrir veus emergents en diversos establiments de Banyoles.

La primera actuació tindrà lloc avui al Set Cafè (21 h, gratuït) amb 97 Onzas, un col·lectiu musical format per tres emcees i un DJ, procedents de Banyoles, Vic i Sant Hipòlit de Voltregà. El Tast de concerts seguirà el dimecres 22 de juny a les 21 h a Ca La Flora amb Lia Sampai; i continuarà fins diumenge amb propostes com Arar, Sur and Fat, Agnès Algueró i el Remei de Ca la Fresca.

Paral·lelament, les entrades per a les propostes de pagament s’estan venent a molt bon ritme, i ja no en queden per al concert de Manu Chao en acústic a l’escenari del Club Natació Banyoles. També s’han exhaurit les localitats per a l’estrena de l’espectacle ‘Més enllà de les ombres’, de Música Nua, amb la soprano d’Esponellà Alba Bosch i el tenor banyolí Eduard Mas. Tampoc queden entrades per al concert de Joan Miquel Oliver, que actuarà dissabte a l’Auditori de l’Ateneu i va ser la primera proposta de l’(a)phònica en penjar el cartell de complet.

Pel que fa a la resta de propostes de pagament, les entrades es poden comprar a la web del Festival, www.aphonica.banyoles.cat.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text