Publicacions

Banyoles

Kimi Turró reedita el llibre ‘T’estimo, gràcies’, amb un capítol afegit per ajudar altres persones a transitar el dol

Ràdio Banyoles

Dijous 16 de setembre · 13:41

El nou llibre, editat per Haka Books, s’ha publicat en castellà, però també es trobarà en català, anglès i francès, i es presenta aquest dissabte al Museu Darder de Banyoles.

‘Te amo, gracias: un camino para transitar el duelo’ és la reedició del llibre ‘T’estimo, gràcies’, també amb edició en castellà, que la banyolina Kimi Turró va autoeditar l’any 2017. El llibre narra l’experiència de la mort del seu fill i de la transformació del dolor en amor; i ara fa un pas més amb aquesta nova edició amb l’objectiu d’arribar a més gent.

En una entrevista a aquesta emissora, Kimi Turró ha explicat que durant el confinament va sentir la necessitat d’ajudar i acompanyar altres persones que havien patit la pèrdua d’un ésser estimat. Per això, es va posar en contacte amb l’editorial Haka Books, que es va avenir a reeditar el llibre amb una nova imatge, un títol més ampli i un capítol afegit. Turró explica que li va costar desprendre’s de la imatge del primer llibre, que va desembocar en el projecte Kimicor, però finalment hi va accedir amb la voluntat de poder ajudar més persones.

Agrair i ajudar

El llibre s’ha editat en castellà, però també es podrà trobar en català, anglès i francès. La nova edició inclou un capítol extra, en què Turró parla de la gratitud i l’entrega als altres com a motor de vida, dels seus dos fills i del procés que l’ha portat a connectar amb “l’aquí i l’ara”.

‘Te amo, gracias: un camino para transitar el duelo’ es presenta aquest dissabte a les 12 h al Museu Darder de Banyoles, en un acte organitzat per la Biblioteca de Banyoles. 

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text