Música

Banyoles

Kebyart Ensemble tanca aquest dissabte la seva residència artística a l’Ateneu de Banyoles

Ràdio Banyoles

Dijous 24 de novembre · 13:18

Actuaran acompanyats dels músics Pablo Barragán i Albert Cano, amb l’arranjament de la suit de L’ocell de foc d’Stravinsky com a plat fort.
La Kebyart Ensemble oferirà el tercer i últim concert com a artista resident de l'Ateneu. F: JMB - @ninagarciafamily
La Kebyart Ensemble oferirà el tercer i últim concert com a artista resident de l'Ateneu. F: JMB - @ninagarciafamily

El quartet de saxos Kebyart Ensemble tancarà aquest dissabte la seva residència artística de l’Ateneu de Banyoles amb el seu tercer concert. En el que serà el seu tercer concert a l’equipament, la formació s’acompanyarà del clarinetista Pablo Barragán i el pianista Albert Cano Smit. Amb l'eix temàtic dels ballets i la dansa, el seu programa proposa el descobriment d'una sonoritat única i sorprenent amb arranjaments per a sextet creats per a l’ocasió.

Segons detalla el president de Joventuts Musicals de Banyoles, Rafel Juanola, el plat fort és un arranjament de la suite de ‘L'ocell de foc de Stravinsky’, que s'acompanyarà d'altres obres que comparteixen l'element de la dansa com a motor creatiu.

Onzè artista resident de l’Ateneu - CMEM

Nascut l’any 2014 a Barcelona, Kebyart Ensemble ha aconseguit en pocs anys establir-se com una de les propostes més brillants no només en l’àmbit del quartet de saxofons sinó en el panorama de la música de cambra en general. El quartet està format per Pere Méndez (saxo soprano), Víctor Serra (saxo contralt), Robert Seara (saxo tenor) i Daniel Miguel (saxo baríton).

Els arranjaments propis i una visió creativa del repertori han sigut presents al llarg de la seva estada a l’Ateneu de Banyoles. La que ha sigut l’onzena residència artística a l’equipament va arrencar el març passat amb un concert amb la GIO Symphonia i va continuar el setembre amb la seva formació més pura.

Les entrades per al concert de dissabte es poden comprar a través del web www.cultura.banyoles.cat i a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Banyoles.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text