Política

Pla de l'Estany

Junts es reuneix en una jornada de treball al Pla de l’Estany

Ràdio Banyoles

Dijous 1 d’abril · 14:41

L’objectiu de la trobada és començar a teixir el partit en l’àmbit municipal amb la vista posada en les eleccions del 2023.

Enmig del rebombori pel debat d’investidura de Pere Aragonès al Parlament de Catalunya, Junts s’ha reunit en una jornada de treball al Pla de l’Estany. La trobada ha comptat amb la presència dels coordinadors comarcals, alcaldes, regidors i simpatitzants amb l’objectiu de teixir la formació en l’àmbit municipal i amb la vista posada en les eleccions del 2023.

La líder de Junts a la Vegueria de Girona, Maria Àngels Planas ha insistit que l’objectiu és ampliar la base de simpatitzants i afiliats de cara a vertebrar les llistes electorals per a les properes municipals. Planas ha apuntat que volen presentar-se als municipis de les comarques gironines com un “partit municipalista, amb vocació de govern, nítidament independentista i també transversal”.

Primeres passes com a partit

L’alcalde de Banyoles i membre de l’executiva comarcal de Junts, Miquel Noguer, ha destacat que convé mantenir la flama oberta ara que han passat les eleccions al Parlament i que, ja a l’equador de la legislatura, cal començar a treballar en les municipals del 2023. Noguer ha valorat positivament les “jornades de partit” un cop Junts ja comença a caminar com a formació política.

Per la seva banda, el cap comarcal de Junts i alcalde de Cornellà del Terri, Salvador Coll, ha explicat que volen aglutinar seguidors a un projecte que ha definit com a “integrador, vertebrador i amb diferents ideologies” i que vol treballar en benefici del municipi, de la comarca i marcar el camí cap a la independència.

Actualment, Junts disposa d’una trentena d’afiliats a la comarca i té previst programar activitats un cop al mes per donar a conèixer el projecte i poder fer teixit i integrar noves persones a la formació.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text