Arts Plàstiques

Banyoles

Jaume Geli publica ‘Vers la prosa’, textos d’escriptors acompanyats de l’obra de deu artistes plàstics

Ràdio Banyoles

Dimecres 7 d’abril · 14:19

És una adaptació del projecte ‘23Espines’, que l’abril de l’any passat va recollir dues-centes participacions en un Sant Jordi marcat per la pandèmia.

L’artista banyolí Jaume Geli ha volgut repetir l’èxit del projecte ‘23Espines’, que va posar en marxa l’abril passat per celebrar un Sant Jordi marcat per la pandèmia, amb la iniciativa ‘Vers la prosa’. Des de l’1 d’abril i fins al 23, publicarà a les xarxes un text en prosa o vers de diversos escriptors dels Països Catalans, acompanyat de l’obra de vuit artistes plàstics.

Geli ha explicat que no és una continuació del ‘23Espines’, però sí que repeteix el mateix esquema. A l’anterior projecte, ell mateix va posar paraules a l’obra de diferents artistes; i en aquest cas, el protagonisme el tenen els diferents escriptors participants, que han escrit sobre l’aparença de les coses.

‘Vers la prosa’ va començar el passat 1 d’abril, i cada dia es publicarà al perfil d’Instagram de la iniciativa un d’aquests textos, acompanyat de l’obra que haurà inspirat a deu artistes plàstics. Els noms dels escriptors i escriptores que han participat s’aniran desvetllant dia a dia.

Els artistes plàstics que participen a ‘Vers la prosa’ són el mateix Jaume Geli, Tònia Coll, Michelle Wilson, Ignasi Esteve, Fiona Morrison, Pilar Farrés, Edgar Massegú, Marta Espinach, Joanic Dalmau i Lídia Masllorens.

Igual que va passar amb el ‘23Espines’, la idea és que el resultat del projecte es pugui recollir posteriorment en un llibre.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text