Arts Plàstiques

Banyoles

Jaume Geli i Lídia Masllorens mostren en directe l’inici del procés de creació d’un nou treball pictòric

Ràdio Banyoles

Divendres 26 de juny 2020 · 13:45

La videoacció ‘a terra’ s’ha pogut veure aquest divendres a través de les xarxes socials, i forma part d’una trilogia que s’exposarà més endavant.


Jaume Geli i Lídia Masllorens mostren en directe l’inici del procés de creació d’un nou treball pictòric. La video acció ‘a terra’ s’ha pogut veure aquest divendres a través de les xarxes socials, i forma part d’una trilogia que s’exposarà més endavant.

 

Els artistes plàstics Jaume Geli i Lídia Masllorens han fet aquest divendres una pintura contínua en forma de vídeo acció, que s’ha pogut veure en directe a través de les xarxes socials dels dos artistes. En el projecte, que porta per títol ‘a terra’, Geli i Masllorens han mostrat el procés de creació de la peça des de l’inici, en una acció efímera de llenguatge videogràfic que s’ha allargat unes hores.

 

Jaume Geli ha explicat que s’ha ideat i muntat tota una infraestructura prèvia per filmar el procés i difondre’l en directe. L’objectiu era mostrar obertament el procés de creació d’una peça artística des del seu inici, un treball que normalment no és visible.

 

‘a terra’ és el primer element d’una trilogia que també inclourà els treballs ‘en l’aire’ i ‘dins l’aigua’.

 

El resultat final de l’acció s’exposarà més endavant, tot i que de moment no hi ha ni data ni lloc previstos.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text