Arts Plàstiques

Banyoles

Jaume Geli i Lídia Masllorens estrenen l’espectacle multidisciplinari Wabi-Sabi a la Factoria de Banyoles

Ràdio Banyoles

Dimecres 14 d’abril · 14:13

Es tracta d’una acció pictòrica en viu al voltant d’aquest concepte japonès, una rotació estètica cap a la imperfecció en el marc del cicle ‘Una primavera en dansa’.

Un vòrtex al voltant d'un mot, wabi-sabi, sense traducció al català i difícil de definir. Els artistes Jaume Geli i Lídia Masllorens tornen a treballar junts en un nou projecte multidisciplinari que s’estrena aquest divendres a la Factoria de Banyoles.

‘Wabi-Sabi’ és una barreja d’accions artístiques, amb el protagonisme de l’acció pictòrica. Geli i Masllorens pintaran en directe i a ritme de la percussió de Nan Mercader, dues obres de gran format de forma separada però interactuant a través d’un gran pont central. Segons ha explicat el mateix Geli, la imperfecció i la improvisació que es desprenen del mot japonès wabi-sabi hi jugaran un paper destacat.

El projecte és un encàrrec de l’Ajuntament de Banyoles en el marc de les propostes del cicle ‘Una primavera en dansa’, i seguint amb la línia de dos espectacles que també s’inspiren en la cultura oriental i que es podran veure els pròxims dies a Banyoles. En aquest cas, la dansa hi apareix intrínsecament a través dels moviments dels dos artistes per crear l’acció pictòrica.

‘Wabi-Sabi’ s’estrena aquest divendres a les 20 h a la Factoria d’Arts Escèniques de Banyoles, i també es podrà veure dissabte a la mateixa hora, i diumenge a les 19 h. Les entrades, a un preu de 8 euros, es poden comprar al web www.cultura.banyoles.cat i a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text