Comarcal

Banyoles · Pla de l'Estany

Jaume Butinyà deixa de ser conseller comarcal per centrar-se en la tasca com a diputat al Parlament i regidor

Ràdio Banyoles

Dijous 25 de novembre · 14:34

El fins ara responsable de comunicació ha fet pública la renúncia en el ple comarcal d’aquest dimecres per ser la veu del Pla de l’Estany al Parlament.

El regidor i diputat per ERC al Parlament de Catalunya, Jaume Butinyà, ha anunciat al ple d’aquest dimecres la seva renúncia com a conseller comarcal per incompatibilitat de càrrecs. Butinyà ha fet públic que deixa l’acta al Consell Comarcal del Ple de l’Estany per centrar-se a ser “la veu de la comarca del Pla de l’Estany” a la cambra catalana.

Butinyà ha reconegut que li resulta difícil compaginar les responsabilitats que té actualment com a regidor de l’Ajuntament de Banyoles i com a diputat amb les del Consell Comarcal i que per això ha decidit renunciar a la seva acta de conseller.

Balanç positiu malgrat la Covid-19

Durant el discurs de comiat, el fins ara responsable de comunicació ha fet un balanç positiu dels seus dos anys com a conseller comarcal que ha qualificat de “gratificants i intensos”. Butinyà ha remarcat que tot i les conseqüències de la crisi sanitària de la Covid-19 s’han pogut “avançar projectes nous que milloraran la comarca i les condicions de vida dels veïns”.

El grup ERC al Consell Comarcal està acabant de concretar qui serà el substitut de Jaume Butinyà, que molt probablement provindrà de l’equip republicà a l’Ajuntament de Banyoles. La previsió, si la documentació arriba a temps, és que pugui prendre possessió del càrrec al ple del mes de desembre. Paral·lelament, el ple va fer oficial la renúncia de Xavier Quer i el nomenament d’Àlex Terés com a nou vicepresident de l’ens. La bacant que deixa Quer serà coberta pel regidor de Junts per Catalunya a Serinyà Joan Poch.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text