Rem

Banyoles

Igor Teixidor i Aina Arteman són 14ens al Mundial Juvenil sub-19 de rem

Ràdio Banyoles

Dimarts 2 d’agost 2022 · 14:18

Els remers del Club Natació Banyoles han participat en les categories de doble scull femení i quatre scull masculí a Varese (Itàlia).

Igor Teixidor i Aina Arteman han participat aquest passat cap de setmana al Mundial Juvenil sub-19 de rem a Varese (Itàlia). Els juvenils han remat en les categories de quatre scull masculí i doble scull femení on han acabat tots dos catorzens en els seus respectius bots amb la selecció espanyola.

En declaracions a aquesta emissora, Teixidor assegura que està molt satisfet per la seva primera participació en un mundial i apunta que és el primer pas d’un llarg camí. El remer del CNB reconeix que ha estat una experiència “inoblidable”.

Teixidor compartia bot amb Beñat Santos, Marc Marques i Pedro Cabrera en el quatre scull masculí i han firmat un temps de 6 minuts, 7 segons i 19 centèsimes a la Final C, en la qual han acabat segons per darrere dels australians.

Amb la seva participació en el Mundial a Itàlia, el remer tanca la seva temporada i ja es prepara per a la següent.

Arteman fa el salt al sub-23

L’altra representació del Club Natació Banyoles al Mundial ha estat la d’Aina Arteman que compartia bot amb Claudia De Marco i també han acabat catorzenes. Ho han fet en el doble scull amb un temps de 7 minuts, 16 segons i 24 centèsimes, quedant segones a la Final C per darrere de les australianes.

La banyolina valora positivament la seva participació a Varese en el que ha estat un any molt competitiu i amb un nivell molt alt. Arteman explica que han tingut una bona evolució durant tot el campionat i destaca el paper de la seva entrenadora, Meritxell Alonso.

Arteman tanca ara la seva etapa al sub-19 i farà el salt la temporada que ve al sub-23. La remera creu que serà una oportunitat excepcional per créixer i espera que li quedi molt de camí esportiu per recórrer.

La temporada de la secció continua pels representants banyolins que tenen cites al calendari internacional durant l’estiu. La pròxima cita serà la Copa de la Joventut del 5 al 7 d’agost a Castrelo del Mino (Galícia).

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text