Equipaments

Porqueres

Han començat les obres d’ampliació de l’escola El Frigolet de Porqueres

Ràdio Banyoles

Dimarts 30 de juliol 2019 · 13:36

Els treballs, que tenen un cost de 150.000 euros, serviran perquè hi hagi una nova aula al centre. Paral·lelament, l’Ajuntament de Porqueres negocia adquirir el camp adjacent a l’escola per establir-hi un aparcament.

 

Aquest mes de juliol han començat les obres d’ampliació de l’escola El Frigolet. Es tracta d’una reivindicació de ja fa temps per part de l’escola, l’AMPA del centre i de l’Ajuntament de Porqueres, que finalment el Departament d’Ensenyament ha impulsat.

 

En total, el cost dels treballs serà d’uns 150.000 euros, i es destinaran a la construcció d’una nova aula al centre. Malgrat que hagin començat aquest mes, es preveu que s’allarguin fins ben bé al desembre. És per això que l’escola no compta amb fer servir el nou espai fins a l’inici del segon trimestre. Tot i que els treballs coincidiran amb el primer trimestre del curs escolar, la sectorització que s’ha fet de les obres evitarà que les obres interfereixin en la quotidianitat del centre.

 

En declaracions als micròfons d’aquesta emissora, l’alcalde de Porqueres, Francesc Castañer, ha volgut recordar que ampliació no és l’única reclamació de l’escola: també fa falta adequar el primer pis, una qüestió que no s’abordarà fins, com a mínim, l’any vinent.

 

L'aparcament als camps del costat, aviat

 

Paral·lelament a aquestes obres, el consistori continua treballant en l’adquisició d’uns terrenys agrícoles adjacents a l’escola. Actualment, el consistori encara negocia les condicions d'expropiació amb els veïns. En cas d'arribar a un acord aquest estiu, s’hi podria construir un aparcament de cara al setembre. En tot cas, Castañer ha assegurat que tant la nova aula com l’aparcament estaran llestos tornant de la pausa nadalenca.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text