Piragüisme

Banyoles

Grau Serramitjana (CNB) es proclama subcampió d’Espanya al campionat de Joves Promeses

Ràdio Banyoles

Dijous 4 d’agost 2022 · 14:01

El Club Natació Banyoles ha acabat en la 22a posició per equips a la prova que s’ha celebrat a Verducido (Galícia).

El pantà de Pontillón do Castro a Pontevedra (Galicia) ha acollit aquest passat cap de setmana el campionat d’Espanya Sprint Joves Promeses en les categories Infantil i Cadet. Es tracta de la gran cita estatal per les categories de promoció on hi ha participat el Club Natació Banyoles.

El protagonisme ha vingut de la mà de Grau Serramitjana que s’ha proclamat subcampió estatal en el K1 500 en Home Cadet A. Serramitjana acaba amb l’Estatal de Pontevedra la seva participació en la categoria cadet i farà el salt la temporada que ve al juvenil. En declaracions a l’emisora, està molt satisfet amb tots els resultats obtinguts pel Club, sobretot amb la seva segona posició, i comenta que sense l’ajuda dels companys i l’entrenador, res d’això hagués estat possible.

Final A: dues xocolates i una novena posició

Els palistes del CNB també han pres part en tres finals A amb dues medalles de xocolata per Unai Giménez i Pere Serra en Home Infantil B K2 1000 i Grau Serramitjana i Paula Cullell en el Mixte Cadet K2 500. Pau Pera, Lluc González, Blai Bofill i Grau Serramitjana han acabat novens amb el K4 1000 en Home Cadet.

Final B: dues primeres posicions i un 6è i 7è lloc

A la Final B Paula Cullell ha estat primera en Dona Cadet A en el K1 500 i ha repetit primera posició amb Joana Vergés, Duna González i Emma Jordà en el K4 500. El Club també ha aconseguit una sisena i setena posició en K2 500 i K4 1000 en categoria infantil.

Final C: quartes, setenes i sisenes

A la Final C quarta posició per Emma Jordà i Joana Vergés en el cadet K2 500. Ariadna Gràcia i Bruna Aguilar han sigut setenes en el K2 500 i el tàndem format per Blai Bufill i Joana Vergés han estat sisens al K2 500 mixt.

Tot plegat ha situat el Club Natació Banyoles en la 22a posició al campionat d’Espanya de Joves Promeses amb 186 punts. Han acabat per darrere del Real Club Nautico Rodeira de Cangas (187 punts) i el Club Kayak Tudense (186 punts).

L'entrenador de la secció, Albert Corominas, ha destacat el rendiment, l'actitud i el treball de tots els esportistes els últims mesos. 

Campionat del món al Canadà

L’activitat a la secció no s’atura perquè just aquest dimecres ha començat el campionat del Món de pista al Canadà amb la participació de Laia Pèlachs. La palista del CNB competeix a la prova del K4 500 amb les semifinals que es faran divendres i la final el dissabte. La competició es pot seguir clicant al següent enllaç.  

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text