Salvament i socorrisme

Banyoles

Gran paper del CNB als campionats de Catalunya de salvament i socorrisme en piscina i platja

Ràdio Banyoles

Dijous 17 de juny · 14:15

Aquest any s’ha dividit la prova en dos caps de setmana i les socorristes banyolines han acumulat una dotzena de primeres posicions.

La secció de salvament i socorrisme del Club Natació Banyoles ha competit aquest mes de juny al Campionat de Catalunya que s’ha dividit en dos caps de setmana. El 6 de juny es van fer les proves de platja a Cambrils i el dia 13 les de piscina a les instal·lacions del CN Reus Ploms.

El CNB hi va participar amb una delegació d’una trentena d’esportistes, pràcticament totes noies, que van tenir un paper molt destacat. Les classificacions individuals es calculaven amb la suma de punts de diverses proves i les representants banyolines van aconseguir 10 primeres posicions en la modalitat de piscina i dues més en platja, a banda d’altres posicions de mèrit. Així, a la platja van ser 3es en la classificació femenina absoluta, 1es en categoria menors. I a la piscina van guanyar les classificacions femenines absoluta i de menors.

L’entrenadora de l’equip, Lis Masergas, ha explicat que no tenien cap perspectiva de resultats perquè, de fet, el campionat de platja es va organitzar amb dues setmanes d’antelació i no havien pogut entrenar a la platja. Per això, valora molt positivament l’actuació de les nedadores, destacant la gran acumulació de proves que tenen aquestes setmanes i el gran rendiment que han tingut.

La secció de salvament acaba l’activitat perquè ara se celebraran la majoria de campionats catalans i estatals de natació. Tot i això, el bon paper en el Campionat de Catalunya fa preveure que hi haurà una gran presència banyolina a la convocatòria de la Federació Catalana pel campionat estatal per autonomies que es farà a finals de setembre a Castelló.

Per l’entrenadora és un gran premi després d’una temporada complicada, tot i que la secció ha anat entrenant sempre que les mesures per la pandèmia han permès utilitzar les instal·lacions del Club.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text