Música

Germà Negre, nominats a millor cançó folk als premis Enderrock 2021

Ràdio Banyoles

Dimarts 16 de febrer · 13:58

En la segona volta de votacions populars, el grup banyolí està dintre de les 10 propostes finalistes amb ‘Camí Ral’ i anima a tothom a participar en l’elecció dels premis.

La gala de Premis Enderrock 2021 ha obert aquest passat 11 de febrer la segona ronda de votacions populars. El grup banyolí Germà Negre ha passat aquesta segona ronda i forma part de les 10 propostes més votades a millor cançó folk pel seu projecte ‘Camí Ral’, una cançó realitzada amb la col·laboració del cantant del grup lleidatà Koers.

Germà Negre competeix en aquesta mateixa categoria amb grups com Balkan Paradise Orchestra, Roba Estesa o Joan Garriga, entre altres.

‘Camí ral’, publicat el març de l'any passat, va ser el primer avançament de Kumbaià, l'últim EP de Germà Negre i tercer treball d'estudi dels banyolins.

La segona de les tres voltes

La primera de les tres voltes de votacions populars s’ha tancat amb més de 17.882 participants únics (un 30% més respecte al 2020), i ha deixat un llistat de 94 artistes nominats entre les 15 categories musicals. Per primera vegada en més de dues dècades, la meitat de les nominacions tenen noms femenins.

La segona ronda de votacions populars estarà oberta fins al diumenge 28 de febrer a través del web www.enderrock.cat. El dijous 4 de març s’anunciaran els 3 finalistes de cada categoria i s’obrirà la tercera i última ronda de votació popular, que durarà fins al 21 de març.

La data de la gala de lliurament dels Premis Enderrock 2021 - XXIII Premis de la Música Catalana es va veure afectada per les condicions de la pandèmia. Inicialment estava prevista per l’11 de març, però s’ha ajornat fins al 8 d’abril. L’entrega de guardons tindrà lloc a l’Auditori de Girona, i serà presentada pel duet Carles Xuriguera i Rafel Faixedas.

Uns habituals als premis Enderrock

Germà Negre ha estat finalista en diverses ocasions als Premis Enderrock. L'any 2016 ho va ser en la categoria de millor Grup de folk i el 2019 van ser nominats com a millor Disc de folk per 'Molt de porc i poca salsitxa' i millor Cançó per ‘Pits i collons’.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text