Música

Banyoles

Gàrgoles de Foc recupera diumenge la Batucada, que serà una versió adaptada a la plaça Major

Ràdio Banyoles

Dijous 10 de juny · 14:49

L’activitat s’acabarà amb la presentació de la Bateria de Girona, un nou projecte de percussió de les comarques gironines.

Gàrgoles de Foc recupera diumenge la Batucada, la cita anual en què bandes de percussió recorren carrers de Banyoles. Després d’haver de fer una versió confinada l’any passat, amb vídeos a través de les xarxes i recordant edicions anteriors, aquest any torna la presencialitat. Per complir amb la normativa actual s’ha preparat una versió adaptada que no serà itinerant sinó que es farà al centre de la plaça Major.

La cita que arriba a la XVII edició és aquest diumenge a partir de les 11.30 h. Hi prendran part la banda gran i la banda txiqui de les Gàrgoles de Foc, els tabalers i tabaleres de la colla de diables de Les Corts i la jornada acabarà amb la presentació de l’espectacle de la Bateria de Girona, un projecte amb la participació de percussionistes de bandes d'arreu de les comarques gironines.

La cita seguirà les restriccions actuals dels actes culturals. S’organitzarà un pati de cadires a la plaça amb entrada gratuïta i aforament limitat per ordre d'arribada.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text