Cultura

Fontcoberta

Fontcoberta acull aquest dissabte la primera edició del Vadart, amb el 70% d’entrades venudes

Ràdio Banyoles

Dimecres 21 de juliol 2021 · 14:58

El festival, que combina art, música i poesia, portarà noms com Andrea Motis, Enric Casasses, Don Simon i Telefunken, i la jove cantant banyolina Júlia Irvine, al costat de propostes artístiques.

Fontcoberta es prepara per acollir aquest dissabte la primera edició del festival Vadart, una nova proposta multidisciplinària que impulsen l'Art en Brut Gallery de Banyoles i dues entitats culturals vinculades a la música i les arts, amb el suport de l’Ajuntament de Fontcoberta.

La jornada d’art multidisciplinari arrencarà a les 12 h amb activitats gratuïtes fins a les 17.30 h que inclouen propostes de màgia, circ, poesia, monòlegs i dansa. A més, al migdia també hi haurà concurs de pintura ràpida per a pintors amateurs a partir de 18 anys, un taller d’sketching i foodtrucks. A partir de les 19 h arrencarà el programa de concerts, amb Andrea Motis com a cap de cartell, al costat d’altres propostes com les d’Enric Casasses, Don Simón i Telefunken, Birch i la jove cantant de pop banyolina Júlia Irvine. L’entrada pels concerts té un preu de 20 euros, 15 per a les persones empadronades a Fontcoberta.

El programador del festival, Jaume Massaguer, ha valorat molt positivament l’acollida de la proposta, detallant que ja han venut prop del 70% de les entrades. Massaguer ha explicat que la cita compleix tots els protocols de la Covid-19, ja que tots els concerts són a l’aire lliure i es garantirà la distància de seguretat entre els assistents. De fet, s’han posat a la venda 300 localitats, tot i que la capacitat de l’espai és d’entre 1.200 i 1.500 persones. També han hagut d’avançar una mica l’hora prevista d’inici de les actuacions per acabar a les 00.30 h i complir amb l’horari marcat pel Procicat.

La jornada d’arts multidisciplinars inclourà una exposició, música, poesia, xerrades sobre el clima i diverses propostes paral·leles. El programador ha explicat que la proposta neix per cobrir una mancança cultural a la comarca amb l’objectiu que l’espectador se submergeixi en les diferents propostes que coincidiran a la cita.

Els escenaris del Vadart estan ubicats a la zona esportiva de Fontcoberta, i en cas de pluja les activitats es traslladaran a l’interior del pavelló. Es pot trobar tota la informació i comprar les entrades al web www.vadartfestival.com.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text